DRONING EARTH VOL67

00_-_DRONING_EARTH_VOL67_-_COVERsmall

mother of all online compilations is back, another wonderful flowing drone/experimental/instrumental comp, download or get out!

ARCHIVE

ps. somehow labeled it as a book and couldnt change the metadata, file is there anyway, so who cares.

ps2. and had to leave some tracks out, too many, they come to some other vol.

ps3. vol66 sludge/stoner/etc.. still need couple o tracks..

One Response to “DRONING EARTH VOL67”

  1. Aamuteeveen juontajakin alkoi saamaan plotista kiinni, kysyen joltain turvonneelta virkamieheltä, mikä lie pikkuhitleri, että: ”Onko hyvinvointivaltio romahtamassa?”. Ei jääny mieleen mitä vastasi, mutta vastaus alkoi joko kakoen tai empien, riitti mulle.

    Samaisessa iloisessa joulushowssa kerrottiin, että Itellakin, vai Postiko se on, vähentää ehkä 7000 työntekijää. Loistouutinen webcam-punaniskoille, uutta camfodderii (työttömii/yksinäisii) kaduille ja marketteihin.

    Tuli käytyä nuorten tukihenkilökoulutus, sielkin yks luennoitsija kertoi esimerkin, että joskus joku nuori tullu raivoomaan, että tekis mieli vetää nyrkillä vartijaa, kun ei saa ostaris hengailla. Näitä juttuja tahtoo kauniissa pääkaupungissa pulpahdella sieltä sun täältä, yleinen ongelma, josta ei uskalleta puhua, ja jos puhuu niin härnäämisen määrää lisätään.

    Sairas yhteiskunta, kallioskin näkee (ja julisteista/tarroista/graffiteista lukee), että on nuoria, jotka tarvis tukihenkilön jo pelkästään vartijoiden ja kamerahärnäämisen takia, kontulas kuuli samaa tarinaa, keksittyjä laukkutarkastuksii ja jotku totaalisen kyllästyneitä.

    Mut onhan noi vartijatkin usein skidilöitä, skidmarksit kalsareis kun vähän mörähtää.

Leave a comment