LEX SNOWDEN

Finnish citizen initiative i partook. To cut it short, law against privacy invasion.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/442

Tulipa osallistuttua tuohon, vaikka nämä aloitteet ole mihinkään johtaneet. Oksettaa tämä saatanan joukkokiusaamisyhteiskunta, turvakameroita ja puhelinurkintaa käytetään raukkamaiseen spämmäämiseen ja mainostamiseen.

Ja vartijanilkit tunnistaa joka paikassa. Saavat jatkossakin kuulla rehellisen mielipiteen.

 

2 Responses to “LEX SNOWDEN”

  1. Tänään oli ympyrätalon secupelles jo valmiiksi nurkalla seisomassa, ei ole kaukaa haettua, että bongasivat taas Porthaninkadulta. Liukeni nollatalon uumeniin, kun kaivoin laukusta jotain pelottavaa.. kännykkää. Näytti olevan sama päänsäpintyttänyt kuin eilenkin.

    Ja onhan näitä pinttymiä itselläkin, vartijat, valvontakamerat ja kun luin jostain lehdestä, että taas terveyskeskuksen työntekijä kärähtänyt tietojen urkinnasta, niin palautui omat kokemukset mieleen. Oulussa opiskelijatoverit, tai nörttipenikoitahan ne oli, tiesivät mitä olin puhunut terveyskeskuksessa, samanlainen kiva kokemus tapahtui stadissa. Jostain luin, että terveyskeskuksissakin on vielä käytössä windows xp reikäjuusto, eli tiedot on kenen vaan kyttääjänörtin hakkeroitavissa. Tai ei tarvi hakkeroidakaan, man-in-the-middleä vaan kehiin.

    Luulisi eduskunnan pallinaamojenkin tajuavan, että nämä ovat juuri niitä asioita miksi ihmiset saavat tarpeekseen. Kytätään kaikki ja sitten säälimättä joukkokiusataan.

  2. Securitas-pelleily jatkuu keskustan sokoksella, sen verran kuulin radiokommunikaatiota, että vartija ei ehkä itse tiennyt mitä tekee, kamerakyttääjä käski tulla viereen ja sitten pois. Näppärää, vartija ei välttämättä tiedä mitä tekee, vaan kamerajumala ohjailee moukkia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: