EGB the great sieidi

EGB_suuri_seita

 

more strange effects and trying to play guitar different way, pressing strings on guitar neck like playing a piano, drum starts in the end part.

http://egbegb.bandcamp.com/track/the-great-sieidi

3 Responses to “EGB the great sieidi”

  1. Harry Katainen Potterinkin kannattas mennä lapin erämaihin kysymään suurelta seidalta neuvoa miten Suomen saa nousemaan suosta. Toimii varmasti paremmin kuin 149 avustajaa ja 700.000 egen philosophers book.

    • Keneenköhän tänään osoittaisi syyttävän sormen, Nokiaan, Saunalahteen vai johonkin androidiin välissä. Hakaniemessä yritin soittaa, puhelin vitsailee, että “nimi on poistettu synkronoinnin yhteydessä”, nimi ja numero näytti luettelossa kuitenkin olevan, uusi soittoyritys, “soittaminen numeroon ei sallittu”, toiseen numeroon, “soittaminen numeroon ei sallittu”, hetken huuli pyöreänä mietiskelin, että “mitä vittua?” , kävi mielessä kokeilla hätänumeroa, sitten huomasin ettei Hakaniemessä ole 3G-verkkoa? Hetken dumbfuckingphonea puristellessa saunalahden 3G ilmestyi.

      • mut ei siinä mitään, toimii suurimman osan ajasta, ja pelit toimii, angry böörds, pitäs ladata se clash of the clans, niin pääsis parlamentin kans samoihin liigoihin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: