PALMIA + NOKIA

Eka kerta kun Palmiasta löytyy sanottavaa. Tall ships races eilen, pari
järjestyksenvalvojaa hieman liian uteliaita/perskärpäsiä. Olivat näköjään palkanneet yhden ympyrätalon securinilkeistä, ei tarvi sherlokin kykyjä, 1+1=2, pelkuri oli lörpötellyt jotain selän takana ja käskenyt muut härnäämään. Sai kuulla kunniansa, oikeastaan aika terapeuttista huutaa kurkku suorana näille turvallisuusalan tahroille, pilaavat koko alan maineen. Heitin taas haasteen, että tulis siviilikuteissa yksin härnäämään, katsotaan sitten kumpi härnää kumpaa. Ei näyttäny jätkä kummoselta ilman securitas-haalaritoppauksia, teki hetken mieli vetää aurinkolasit rullalle, siihen torikivetykselle, mutta järki toimii pienessä sievässäkin paremmin kuin näillä yhteiskunnan koirilla.

Siinäkin jännä yhtälö, että muutaman kerran korottanut ääntänsä markettien jonoissa, niin syvistä kassajonoista alkaa melkein nyrkit nousemaan ja muillakin kamerahäirityillä tunteet purkautumaan.  Pelkurit valitsevat yksin ostoksilla kävijöitä kohteekseen, jos joku moottoripyöräjengi kurvaisi Kurvin Lidliin/ympyrätaloon ostamaan rillattavaa, niin jätkät hiplais älypuhelimiaan jossain peräkomerossa. Securitas osasi eilen perskärpästelyn myös hietsun alkossa, huomasin heti sisään kävellessä että mulkero tunnisti, terveiset sillekin vitun koiralle.

Nokian uudesta mobiililaitteesta myös muutama valittu sana. Olin jo edellisten kahden puhelimen perusteella saanut tarpeekseni Nokian puhelinten “vioista” ja että puheluissa puhuttujen asioiden perusteella lähetetään spämmiä ja mainoksia,  otin Nokian vain koska sain sen ilmaiseksi. Pari viikkoa käytössä, uusimmat päivitykset asennettuna, puhelin sulkee itsensä nettiyhteyden aikana, välillä kosketustoiminto ei toimi kun yrittää avata puhelimen (Ainoa keino ottaa akku irti ja käynnistää koko roska uudestaan), eli ei pystyisi soittamaan hätäpuheluakaan tarvittaessa, tuskin ministereillä pätkii? Voivat rauhassa pelailla nettipelejä istunnoissa. Kuten sanoin aiemmin, tehtaalla jo tehtailevat takaportit puhelimiin.

ps. Aika siisti myös Nokian palaute/tuki-sivusto, kun mobiililaitteella menee, niin palautetta/tukipyyntöä ei voi lähettää 🙂 Virheilmoitusta pukkaa.

ps2. Muutama vuosi sitten, kun puhuin puhelimen salakuuntelusta/häirinnästä ja turvakameroiden väärinkäytöstä, pidettiin hulluna ja naureskeltiin. Nyt puhelinten lukuisista kyttäysmahdollisuuksista kirjoittaa jopa Tietokone -lehti, enkä näytä olevan ainoa jota turvakameroilla/pelkurilaumoilla tsadissa härnätään.

PS3. Hatunnosto palefacelle, vaikken kaverin musiikin ystävä olekaan, helvetin hyvää asiaa  yhteiskunnan kuriositeeteistä.

2 Responses to “PALMIA + NOKIA”

  1. Samainen secupoju on niin polleaa poikaa kun on kavereita vieressä, eilenkin kolme, kerran tuli hakaniemessä siviilikuteet päällä vastaan, ei ihan vierestä kävellyt. Jätkä alkoi eilen vikiseen ettei tunne minua, jopa hietsun alkon secunörtti tunnisti heti, vaikken ollut aiemmin nähnyt. Securitas oli muuten muuttanut kotisivujaan viime visiittini jälkeen, enää ei voi suoraan lähettää johtoportaalle meiliä :)Tollasta ne puuhailee toimistokuutioissaan, muttei mitään vastuuta vartijoiden typeryydestä.

  2. Puhelimesta löytyikin varmistus sille, että hakkeroitu. Ns. hakkereiden vittuilua.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: