EGB chief waking fingers

egb_chief_waking_fingers

Fingers waking up slowly after another sweet night in my teepee. 1st take with errors, the way i like it. Walk with the earth!

also check out Los Tapes remix of my track “northern light”, i could let them do more of THESE.

6 Responses to “EGB chief waking fingers”

  1. why are my comments not being published

  2. Pientä avautumista, kun on taas kommenttii kerjäilty. Ympyrätalon secupojulla taas ikävä, bongas kun tulin kallion kirjastolta päin,
    eteen pyörähtään ja pakoon. Securitaksella ollut pientä yritystä viimeisen viikon aikana, mutta aika kesyä viime lauantaiseen kurvin lidl turvatiimi-apinaan, en reagoinu takana pyöriskelyyn jonottaessa, niin piti vielä ahtautua samasta kassajonoon, tietäähän siinä miten käy, pientä tönimistä, käskin painua vittuun tai soittaa poliisille. Apina alkoi vinkumaan, että hän on töissä täällä,.Mitä vitun työtä on maksavien asiakkaiden härnääminen? Jätin rojut hihnalle ja kävelin vittuun, pitää vittuillessa käydä toistekin. Taas sai tukea toiselta kypsyneeltä asiakkaalta, sanoi että härnäävät vähintään kerran viikossa, kuulemma täysiä kusipäitä. Tällasta se varmaan olis, jos ois isompi lapsikatras, pitäis joka vauvalle löytyä huomiota.

    Securitaksesta jotain positiivistakin, hämeentien alkossa oli asiallinen kaveri lauantaina, ei mitään turhaa perskärpäsöintiä, sai ostaa suomi-viinan rauhassa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: