EGB seaside sundown

egb__seaside_sundown

this came out after listening earth:hibernaculum, sounds more like grunge? was thinkin if im playing some nirvana track accidentally,  if someone knows let me know. every musician just filters music they like to listen, and outcome changes more or less. trying some effect changes again.

https://soundcloud.com/droningearth/egb-seaside-sundown

 

ps. G4S:lle pienet terveiset, sama lyllerö joka stalkkaili hakaniemen sokoksella, tuli eilen viereen kävelemään/tuijottamaan keskustassa, pientä provoilua, ehkä tuli näyttämään partaansa, kun viimeksi sanoin että puberteetikolla ei partakaan vielä kasva. Kannattais G4S:n lopettaa typerä ihmisten härnääminen.

5 Responses to “EGB seaside sundown”

  1. securitaksen pojatkin taas kerjää huomiota, eilen ja tänään, juuri tuli apina glo-hotellista vain minua kyttäämään kadulle, sai kameramieheltä käskyn, heti sisään takaisin kun ei saanut huomiota. Omasta mielestä aika epäreilua käyttää isoa nörttiporukkaa ja kaupungin kameroita vain minun härnäämiseen, on kyllä huomattu että jätkillä ei muuta kuin joutoaikaa. Teen kohta vittuillessani rikosilmoituksen, saa poliisitkin osansa tästä vartijoiden aivottomuudesta

  2. lähti tuossa juuri palautetta securitaksen suuntaan, mutta on sitä ennenkin lähetetty, pelkureita johtoporrasta myöten, eivät edes palautteeseen uskalla vastata.

  3. suomalaisten pitäis ottaa ruåttista mallia, reipasta mellakkaa, täällä vaan alistutaan kameravalvontoihin , puhelinkyttäyksiin ja vartijat saa tehdä mitä lystää ilman mitään seuraamuksia.

  4. onhan se faktaa, että jotain pitäis Suomessakin tapahtuu, että Arkadianmäen videopeli- ja kirjakerho heräilis, Jungnerkin puolustautui kuin kindergardenin pikkutaapero, no kun muutki pelaa ristinollaa ja piirtelee koko ajan.

  5. joskus käyny mielessä, että ei tarvis kuin vasaraan parin metrin jatkovarsi, metrikin usein riittäisi, niin voisi helposti kävellessä mätkiä noita kameroita vähemmäksi.Että kaikki kamerahäirityt tee-se-itse-miehet, ehkä naisetkin, jatkovarsia puuhastelemaan, taitavimmat pikku sankarit voisivat ohjelmoida 3d-mallin 3d-tulostimille.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: